CHAMERIAN FOLKEMORD VED HELLAS

CHAMERIAN FOLKEMORD VED HELLAS

vendredi 2 mai 2008

UTTALELSE AV CHAMERIA MENNESKELIGE RETTEN FORENINGEN ANGÅENDE CHAM FOLKEMORD

UTTALELSE AV CHAMERIA MENNESKELIGE RETTEN FORENINGEN ANGÅENDE CHAM FOLKEMORD

I minne av de offrene av det fungerer av folkemord mot den Albanske minoriteten av çamëria/Thesprotia på 27 juni 1944, Chameria Menneskelige Retten Foreningen i USA en gang igjen roper på myndigheten av Herr Karamanlis til å arbeide for anerkjennelsen og beskyttelsen av den menneskelige like av den innfødte çam befolkningen som var forcibly og voldsomt kjørt ut av deres hjem ved fascist Greske sammenbindinger av Napolon Zervas.
Returen hjemet av çam flyktningene som bor utside av deres land av Hellas ville være et viktig human fungerer, som ville ære Hellas og det Greske folket, i tillegg til dets eldgammel demokratisk tradisjon.
Çam minoriteten av Hellas er snart det meste glemte og forsømte minoritet i Europa. Det nye forenede Europa av det 21 Århundret skal ikke mer tolererer det faktum den av de eldste etniske gruppene i det måteholdene fortsetter til å bli diskriminert på og detse individer er nektet de mest fundamentale menneskelige rettene, som er på den kjernen av den Europeiske identiteten og de demokratiske verdier.
Çamëria Forening for Menneskelige Retter roper på Europeeren Bestiller og andre kropper av den Europeiske Unionen, også som på Råden av Europa og Organisasjonen for Sikkerheter og Samarbeider i Europa, til å inkludere vil snart som mulig i deres dagsordener den rettferdige og raske løsningen av den utgivelsen av menneskelig like for çam minoriteten av Hellas.
Vi appellerer til all Albaner-Amerikaner religiøs institusjoner – uansett deres benevnelse - til å huske çam Folkemord på 27 juni med en bønn i minne av de offrene og det resolutte håpet som verdenen vil ikke se mer etnisk rense.

Aucun commentaire: